Ontdek

Fysiotherapie

Fysiotherapie Hoogeveen

Wil je graag meer weten over hetgeen wij voor je kunnen betekenen? Lees meer op Fysiotherapie Direct!

Voor fysiotherapie in Hoogeveen kunt u terecht bij Fantastic Sports. Onze fysiotherapeuten behandelen onder meer sportblessures. Wij bieden diverse disciplines binnen de fysiotherapie.

Fysiotherapie is een tak binnen de gezondheidszorg die mensen begeleidt met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Tijdens uw eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door het uitvoeren van een screening en / of een fysiotherapeutisch onderzoek. Na het onderzoek wordt samen met u het behandelplan opgesteld met als doel uw klachten te verminderen of weg te nemen.

Het behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en iedereen reageert anders op therapie. Het doel is om samen met u het behandelplan zo vorm te geven dat uw klachten verminderen en problemen in de toekomst worden voorkomen.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt ongeveer een half uur en bestaat uit informatie, advies, passieve en actieve fysiotherapeutische handelingen. De passieve fysiotherapeutische handelingen vinden plaats in de behandelkamer. De actieve fysiotherapeutische behandeling meestal in de trainingszaal.

Aanmelden