Ontdek

Bedrijfsfitness

Algemeen

Fantastic sports Bedrijfsfitness biedt medewerkers een waardevolle mogelijkheid om met aanzienlijke korting te sporten via hun werkgever. Bij Fantastic Sports zijn we aangesloten bij BFNL, waardoor medewerkers kunnen kiezen uit meer dan 3.800 sportlocaties voor hun fitness behoeften. De korting op het abonnement wordt bepaald door de werkgever en kan bestaan uit belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage of een combinatie van beide. Gemiddeld genomen genieten medewerkers van een korting van maar liefst 40% op de reguliere tarieven. Dit initiatief bevordert niet alleen de fysieke gezondheid van werknemers, maar ook hun welzijn en betrokkenheid bij de organisatie, wat resulteert in een win-win situatie voor zowel werkgevers als werknemers.

Werkgever

Stimuleer een gezonde werkomgeving en fitte werknemers met ons bedrijfsfitness programma. Door uw werknemers de mogelijkheid te bieden om bij Fantastic Sports te sporten, investeert u in hun gezondheid en welzijn, wat kan leiden tot hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en een positieve werksfeer. Samen werken we aan het creëren van een bedrijfscultuur die gezondheid en vitaliteit omarmt, waarbij uw werknemers worden aangemoedigd om actief te blijven en het beste uit zichzelf te halen.

Werknemer

Maak gebruik van ons bedrijfsfitness programma en bespaar tot 50% op je sportabonnement bij Fantastic Sports. Als werknemer profiteer je niet alleen van een betaalbaar lidmaatschap, maar ook van de vele voordelen van regelmatige lichaamsbeweging, zoals verbeterde gezondheid, verhoogde energie en verminderde stress. Investeer in jezelf en maak van fitness een integraal onderdeel van je leven met ons voordelige en toegankelijke bedrijfsfitnessaanbod.

Aanmelden